Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Links 17/5/12


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - Νέα μεγάλη πτώση 8,5% το Μάρτη και ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Αδύναμο το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Σχετικά με την κανονικότητα των στρατοπέδων συγκέντρωσης στην περίοδο της κρίσης του καπιταλισμού

Ο «αεράτος» Αλέξης, η «σκληρή» ηγεσία του ΚΚΕ και το ρήγμα που βαθαίνει…

Πρώτες σκέψεις με αφορμή την είσοδο της "χρυσής αυγής" στη Βουλή

Το παραμύθι των Γερμανών χορηγών (βίντεο)

Η Toyota τέθηκε και πάλι επικεφαλής της παγκόσμιας παραγωγής αυτοκινήτων

ΔΑΝΙΑ - Νέο τσουνάμι αντιλαϊκών μέτρων ανήγγειλε η... «αριστερή» κυβέρνηση  Να είναι πάντα καλά οι “αριστερές” κυβερνήσεις :Ρ


Γιατροί: «Θα νοσηλεύουμε λαθρομετανάστες. Όχι στα διαπιστευτήρια Λοβέρδου στη Χρυσή Αυγή» σωστή απάντηση στους κανίβαλους της ΧΑ που θέλουν τους γιατρούς μας να μην περιθάλπουν ανθρώπους με προβλήματα υγείας από όπου και αν προέρχονται. 


V.I Lenin : Ο Παρτιζάνικος Πόλεμος κείμενο που ίσως σύντομα να είναι πολύ επίκαιρο


Aύξηση μισθών και συντάξεων στην Αλβανία!  ένας σύντροφος έλεγε για πλάκα στην αρχή της περιόδου του ΔΝΤ “σε λίγο θα θέλουμε να γίνουμε Αλβανία”. Εύγε, επιβεβαιώθηκες!

Αναβιώνει το μεταναστευτικό κύμα της δεκαετίας του ’60 εμείς θα αναβιώσουμε την πολιτική μας να λέμε στον κόσμο, μείνε να παλέψεις εδώ;


Shadow economies all around the world Μια μέθοδος υπολογισμού της παραοικονομίας στον κόσμο. Φαίνεται όλο το πρώην ανατολικό μπλοκ έχει την περισσότερη.
Too rich to queue? Why markets and morals don't fit αυτό θα πει εμπορευματοποίηση των πάντων

The Left, Labor and Occupy όταν το 99% γίνεται 98%,97% και όσους άλλους δεν θέλουμε :ΡWhat's Johnny Depp Doing With A Communist Newspaper? έτσι κάνω και εγώ “αριστερή κυβέρνηση” 

Cuba declared 'best place to be a mother η χώρα που νικάει το aids, που έχει το καλύτερο ποσοστό γιατρών για κάθε κάτοικο είναι σαφώς η καλύτερη χώρα να είσαι μητέρα. Δεν είναι ο μόνος λόγος οι γιατροί, αλλά είναι σαφές ότι όταν έχεις πολλούς γιατρούς, αυτό από μόνο του αλλάζει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως μεγαλύτερες δυνατότητες πρόληψης, πιο προσεκτική δουλειά στον καθένα προσωπικά κλπ. 
Marxism and Psychology Δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο, αλλά το περιοδικό φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. 

Home-built "Bio Computer" runs Linux, grows wheatgrass καμία αξία πολιτική, επιστημονική ή οτιδήποτε άλλο, αλλά είναι ωραίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου