Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Links 10/6/12



Ι. Βαρουφάκης: Οποιος έχει οικονομική κατάρτιση συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ εγώ θυμάμαι που στις προηγούμενες εκλογές έβαλε στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ 0. Βρε πως αλλάζουν οι άνθρωποι :Ρ
Who Killed American Unions? απλά για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, τα λινκ τα στέλνω γιατί βρίσκω κάτι ενδιαφέρον σε αυτά, δεν ταυτίζομαι με αυτά. Υπό αυτήν την έννοια τα ζητήματα που θέτει το κείμενο, τα δέχομαι απλά τα ερμηνεύω λίγο διαφορετικά.
γλόμπινγκ: Απλά μαθήματα οργάνωσης στο χώρο δουλειάς (μέρος 1ο) Απλές παρατηρήσεις, έχω δώσει και κάποιες άλλες πχ. Lessons from the victory at Sotheby’s / Waging Nonviolence και The Philanthropic Complex . Κανένα από αυτά δεν είναι μαρξιστικό, όμως δίνουν κάποιες απλές προτάσεις που σίγουρα μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα. 
H δεδομένη έξοδος από το ευρώ, ο Soros και τα Σκόπια… Έχουμε δύο πιθανότητες, είτε ο Feldstein είναι και αυτός “αριστερός οικονομολόγος”, είτε μερικοί πρέπει να δούνε ποιό προσεκτικά τις απόψεις τους.
Οικοδόμος: Πόσο βαθιά μέσα μας είναι ριζωμένος ο φασισμός; Ειλικρινά ήταν πολλά τα σχόλια για να τα αντέξει κανείς. 
CERN admits: Einstein was right – neutrinos don’t travel faster than light σε κάποιους από Ελβετία και Σουηδία θα θυμίσει κάτι αυτή η ιστορία :Ρ
The Montreal Protests, 4 Months In - The Atlantic ιδιαιτέρως την πρώτη φότο την βρήκα πολύ όμορφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου